четвер, 30 квітня 2020 р.


                                       "Абетка пожежної безпеки"
                         Медіапрезентація
      Пожежа - це справжня трагедія та біда. Згідно статистичних даних :"Кажні 5 секунд на планеті виникає пожежа. Кожний 5-й, що загинув при пожежі - дитина. 80% пожеж виникає через дитячі пустощі". Цифри говорять самі за себе. Щоб уникнути біди, а розваги приносили лише користь та задоволення , 29 квітня бібліотека-філія №8 провела медіапрезентацію "Абетка пожежної безпеки".
      У веселій та цікавій формі учасники Viber-групи змогли повторити й вивчити правила пожежної безпеки. Так спочатку до уваги учасників були надані статистичні дані, щоб показати усю важливість ситуації. Далі була представлена актуальна інформація з правил поведінки, де користувачі змогли компенсувати прогалини у власних знаннях. А завдяки яскравим картинкам це робити набагато простіше.
Слідуючим етапом стала перевірка рівня засвоєності знань шляхом різних завдань. Учасники вибирали правильну відповідь з запропонованих варіантів, відповідали на запитання та шукали зашифровані у ребусах слова. Власна безпека - це свідомий вибір кожного.
Дуже важливо сформувати правильну поведінку з самого дитинства. Якщо дитина буде знати й розуміти чим можуть закінчитися пустощі з вогненебезпечними речами, то інстинкт самозбереження не дозволить малечі гратися з сірниками або ж випробовувати на міцність розетку.


Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда


Немає коментарів:

Дописати коментар