пʼятниця, 3 квітня 2020 р.

 Чарівний світ казок Г.К.Андерсена
On-line-вікторина
2 квітня, виповнюється 215 років із дня народження відомого датського казкаря Ганса Крістіана Андерсена. День народження — це визначна подія в житті кожної людини, але якщо це день народження видатної людини, автора казок, якими майже два століття зачитуються і дорослі, і малі в усьому світі, то свято стає одним на всіх. 
Cвяткування цього року чергової річниці вийшло в бібліотеці-філії № 8 цікавим, веселим та по-родинному щирим. Наші постійні читачі та члени viber-группи “Весела майстерня” прийняли найактивнішу участь у онлайн-вікторині “Чарівний світ казок Андерсона”.
Спочатку читачі ознайомились з біографією самого казкаря, переглянувши коротеньке відео. А потім розпочалась сама вікторина, яка тривала в 6 етапів. На першому етапі читачі мали обрати правильну відповідь з трьох варіантів, а на другому — за уривком упізнати казку. Завданням третього було розшифрувати імена героїв казки та назвати її. Четвертий етап мав назву “Детективи”, де дітям потрібно було за рядом предметів упізнати казку. Наприклад, “троянди, сані, черевички” - “Снігова королева”. П’ятим конкурсним завданням було бліц-опитування, а останнім — за малюнком упізнати казку.
А на десерт читачам була запропонований перелік книг Андерсена, які можна придбати на поличках наших книжкових магазинів, а також почитати в нашій бібліотеці.
Учасники були в захваті й висловили щире сподівання на подальші зустрічі в подібному форматі.




Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар