неділя, 26 квітня 2020 р.


"Читаємо КОБЗАРЯ"
Флешмоб

26 квітня 1840 року стало початком нової ери у світі української літератури. Саме цього дня світ побачив перше видання "Кобзаря" Тараса Григоровича Шевченка. Пройшло вже не мало років, а актуальність та затребуваність символу українського незламного духу лише росте.
На честь знаменної події бібліотека-філія №8 організувала флешмоб "Читаємо КОБЗАРЯ". Діти різних вікових категорій з радістю підтримали ініціативу та зробили неймовірно чудові відео, де декламують вірші Кобзаря усім серцем та душею. Продемонстрували свою любов до українського слова та талант Онуфрійчук Юля, Кривенко Ілля, Шелестюк Катерина, Посикалюк Марія, Маслянко Владислав, Завадська Заріна, Вітязь Дарина, Бондарук Ілля, Камінський Євген, Овчарук Ліана. Долучились до флешмобу самі молодші відвідувачі бібліотеки вихованці ДНЗ 29 Ранкова зірка. Юні українці пишаються своєю рідною землею та її великим співцем. Саме тому рядки його віршів бринять наче дзвінкий стумок дитячими голосами.
Де шанується історія й мова народу, там буде світле та щасливе майбутнє у його нащадків. Ми любимо та шануємо наше минуле, котре є запорукою щасливого завтра. Слово і слава Шевченка житиме у віках!
Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар