четвер, 2 квітня 2020 р.




 "Fast read"
Онлайн читання.
Під час карантину дуже важливо дотримуватися правил, зберігати психологічну рівновагу та бути у доброму гуморі. Відповідальне ставлення до свого здоров'я та здоров'я оточуючих - свідомий вибір кожного. Ну а з психологічною рівновагою та добрим гумором завжди допоможе "Весела майстерня ". Адже ми підтримуємо тісний зв'язок з всіма учасниками та допомагаємо цікаво та пізнавально проводити час удома. Разом ми не нудьгуємо, а весело мандруємо. Мандри у світ цікавого продовжуються - запрошуємо всіх охочих в наше коло друзів.
31 березня в бібілотеці філії №8 ми провели власний конкурс швидкочитання онлайн "Fast read" серед наших читачів і членів нашої viber-групи “Весела майстерня”. Її постійні й активні учасники вирішили долучитись до цього і поділилися власними відео із читанням уривків улюблених творів.
Чому швидкісне читання має таку значущість та набуває все більшої популярності? Мета данної методики — освоєння більшого обсягу інформації, що веде до високих інтелектуальних досягнень. Доведено, що при швидкочитанні людина засвоює 80% прочитаного, в той час як при звичайному читанні — лише 50%.
І це ще не все! Володарка шести нагород Всесвітнього чемпіонату зі швидкісного читання Анна Джонс прочитала останню книгу про Гаррі Поттера в книжковому магазині Лондона менше, ніж за 50 хвилин. Тільки уявіть собі цю цифру!





Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар