понеділок, 13 квітня 2020 р.


 Світло добрих традицій
Релігійно-культурний діалог.
Ось уже і настала весна, а разом із нею прийшли великі релігійні свята . Так склалося історично, що Вербна неділя у православних християн та Великдень у католиків випадають на один день.
11 квітня на честь такої визначної події бібліотека-філія 8 організувала релігійно-культурний діалог (олайн) "Світло добрих традицій ". Головний акцент заходу - подарувати частинку свого тепла та надії на гарне майбуття. Все це досягалося за допомогою привітань, інформації у вигляді пізнавальних відеоматеріалів та активного спілкування з користувачами вайбер-групи “Весела майстерня”. Працівники книгозбірні ознайомлювали з цікавими особливостями цього свята, історією його виникнення та становлення. Усі бажаючі могли подарувати найщиріші слова один одному, прочитати цікаву інформацію та побачити , яка чудова Божа благодать.
А наостанок бібліотекарі нашого колективу підготували сюрприз для учасників вайбер-групи та показали їм християнський мультфільм із серії про Суперкнигу "Чудеса Ісуса" та відеоролики "Пасхальна меса з Риму" та "Історія Великодня" Така чудова атмосфера добра і радості обов'язково дає силу та наснагу творити гарні справи. Попереду на нас чекає світле майбутнє.

Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда


Немає коментарів:

Дописати коментар