вівторок, 5 травня 2020 р.





 
                


 "Мій домашній улюбленець"


Фотобатл

Щоб розважити дітвору та познайомити з особливостями різних тваринок , 4 травня у Viber-групі Весела майстерня(бібліотека-філія №8) відбувся фотобатл "Мій домашній улюбленець".
Так склалися обставини, що зараз ми багато часу проводимо вдома. А отже у нас достатньо часу для догляду за нашими улюбленцями. Вони такі різні та цікаві - хтось веселий та грайливий, хтось серйозний та повільний, а хтось неймовірно юркий. Проте всі вони члени наших родин, свого роду наші молодші братики або сестрички.
Спеціально До уваги учасників були надані цікаві відеоматеріали про домашніх тварин та підбірка книг, де яскраво змальовані характери та поповедінка.
Ну і який же фотобатл без світлин улюбленців. Фінальним етапом став конкурс на визначення кращого улюбленця. Діти з величезним захопленням підхопили ініціативу та відправляли світлини з своїми улюбленцями , розповідали про їх особливості та просто отримували задоволення від щирого та теплого спілкування з друзями. Спілкування та турбота про маленьких друзів робить нас щасливими та добрими людьми.



Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда







Немає коментарів:

Дописати коментар