пʼятниця, 15 травня 2020 р.


 20 неперевершених міст Європи
Віртуальна мандрівка.

       У третю суботу травня, починаючи з 2003 року, в Україні щорічно відзначається День Європи. Відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. Це свято вкотре нагадує, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас.
       14 травня бібліотека-філія № 8 запропонувала своїм читачам у viber- групі “Весела майстерня” здійснити віртуальну мандрівку 20 містами Європи, ознайомитись із культурними пам’ятками а традиціями європейських мешканців. Крім того, читачі мали змогу перевірити свої знання у пізнавальній вікторині, відгадували країни за їхніми прапорами та розгадували ребуси. Родзинкою заходу стало відгадування сучасних знаменитостей (акторів, спортсменів, політиків, модельєрів) за фотографіями.
    Наприкінці зустрічі читачі переглянули пізнавальне відео “Міні-парк в Брюсселі”. 
 За словами активної учасниці та членкині viber-групи “Весела майстерня” Анастасії Селіванової “ я мала змогу розширити знання про Європу і країни, що входять до складу ЄС і розвивають почуття відповідальності за спільне майбутнє європейського простору. Такі заходи сприяють розширенню громадянської позиції і я дуже вдячна співробітникам бібліотеки за нього”.
   
                             Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар