четвер, 1 квітня 2021 р.

"Книга-друг назавжди" Lit-огляд

    


Міжнародний день дитячої книги – свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги, яке відзначається щороку 2 квітня (починаючи з 1967 р.). Дата була обрана не випадково -  у цей день народився великий данський казкар Ганс Крістіан Андерсен (1805–1875 рр.). Відзначаючи цю подію, ми не тільки згадуємо всі чудові твори цього дивовижного митця, але й оцінюємо роль книги у вихованні й розвитку дітей.

Працівники бібліотеки-філії № 8 уклали список ТОП- 20 дитячих книжок, які користуються популярністю серед наших маленьких читачів і з якими буде цікаво провести вільний час та віднайти щось цікаве! Це як класичні, так і сучасні твори національних та зарубіжних письменників.

А ще наші читачі прийняли участь у флешмобі «Селфі із улюбленою книгою» до свята. Діти із задоволенням приймали участь й були дуже активними! Кожен хотів поділитися світлиною із своєю улюбленою книгою. За словами нашої постійної читачки Лисої Марії даний конкурс «Це відмінний спосіб не тільки поділитися своєю улюбленою книгою, але й віднайти нових друзів. Наприклад, мені дуже подобається серія книжок про Гаррі Поттера і я, приймаючи участь в подібному конкурсі, познайомилась з такою ж шанувальницею творів Джоан Роулінг. Зараз це одна з моїх найкращих подруг!»

 

Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда





Немає коментарів:

Дописати коментар