середа, 14 квітня 2021 р.




 

       «Первоцвіти»

Екологічна акція

Весна пробуджує природу до життя та додає барв у сіру повсякденність. З’являються перші квіти – які ж вони прекрасні! Так і хочеться нарвати собі букетик та якомога швидше нести додому, адже так гарно він буде виглядати у вазі. Проте, варто це робити чи ні?

         Вірну відповідь на це питання знають учасники клубу «Весела майстерня» Бібліотеки-філії №8. Задля збереження зникаючих видів рослин та формування бережливого ставлення до флори було проведено екологічну акцію «Первоцвіти». В онлайн-форматі користувачі: продемонстрували власну обізнаність у сфері перших весняних квітів – відповідаючи на запитання вікторини, дізналися легенди та місце поширення рослин –  переглядаючи спеціально створене відео та продемонстрували бережливе ставлення до екосистеми (замість знищення занесених у Червону Книгу зелених друзів, фотографували та робили паперові первоцвіти).

         Природа у нас одна і ми повинні дбати про її збереження – це головна мета заходу. А помилуватися прекрасними дарунками весни можна й не знищуючи їх.




Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда
 

Немає коментарів:

Дописати коментар