вівторок, 20 квітня 2021 р.

«Відомості про доходи - просто і легко»


Чимало часу нам доводиться витрачати оформлюючи необхідні документи. Задля спрощення процедури різних бюрократичних процесів було створено е-урядування. Воно являє собою спосіб організації державної влади за допомогою систем локальних інформаційних мереж та сегментів глобальної інформаційної мережі, що забезпечує функціонування органів влади в режимі реального часу та робить максимально простим і доступним щоденне спілкування з ними громадян, юридичних осіб, неурядових організацій.

До уваги користувачів працівниками бібліотеки-філії №8 було створене інформаційне відео «Відомості про доходи - просто і легко». У відеоматеріалі розповідається про новий сервіс е-урядування «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС».

Завдяки цьому будь-який платник податків може дізнатися про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, засвідчені кваліфікованою електронною печаткою ДПС. Цей документ є аналогом паперового документа. Тепер не потрібно витрачати час на перебуванні в черзі та пошуку місцезнаходження необхідної державної установи. Книгозбірня завжди допомагає своїм користувачам бути у курсі подій та проводити час з користю.

 

Завідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар