пʼятниця, 4 серпня 2023 р.

«Цифровий світ для людей елегантного віку»

Інформаційний лекторій

На сьогодні не можливо уявити світ без віртуального простору. Щоденно ми використовуємо його: дізнаємося актуальну інформацію, оплачуємо рахунки, купуємо квитки, реєструємо різні заявки та інше. Проте, не всі представники старшого віку вміють використовувати ці можливості. З метою підвищення цифрової грамотності населення та інтеграції України у міжнародну онлайн-спільноту, держава запровадила проєкт «Дія. Цифрова освіта».

У рамках цього проєкту, 4 серпня, бібліотека-філія 8 ім. І. Іова організувала інформаційний лекторій «Цифрові навички для людей елегантного віку». За допомогою освітнього серіалу та консультації бібліотекаря, представники старшої вікової категорії мали можливість більше дізнатися про світ цифрових можливостей. На простих прикладах користувачі мали змогу навчитися робити базові речі: користуватися онлайн-банкінгом, встановити і налаштувати мессенджер, записатися до лікаря.

Такий формат навчання допомагає користувачам швидше опанувати необхідні навички та впевнено користуватися усіма можливостями сучасного світу.


Ззавідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда




 

Немає коментарів:

Дописати коментар