пʼятниця, 11 серпня 2023 р.

Молодь за майбутнє України


У 1991 році на І сесії Світового молодіжного форуму системи ООН у Відні (Австрія) запропонували встановити Міжнародний день молоді. Ідею на різних рівнях ухвалювали кілька років, до поки 17 грудня 1999-го на Генеральній Асамблеї ООН офіційно не оголосили 12 серпня Міжнародним днем молоді. Тому 28 липня 2021 року президент Володимир Зеленський з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України підписав указ № 333/2021 про перенесення Дня молоді на 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають Міжнародний день молоді.

З цієї нагоди працівники бібліотеки-філії №8 імені І.Іова підготували бібліодайджест «Молодь за майбутнє України» відеоролик присвячується  усім креативним, енергійним, молодим душею і волелюбним! Адже молодість - це не тільки вік, але й стан душі.

Працівники книгозбірні розповідають про те, чим живе молодь сучасної України та висвітлює найактуальніші проблеми, пов'язані із нею. А ще глядачі можуть ознайомитись із переліком книг, які зробили і роблять вагомий внесок у становленні юної особистості.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар