четвер, 20 травня 2021 р.


Екскурсія до бібліотеки


        Підбігає до кінця навчальний рік, розпочинається період підсумкових та контрольних робіт. Школярі максимально зосереджені на засвоєнні та демонстрації знань. Але ж так хочеться відволіктися від цього усього й незабутньо провести час. Що ж робити ? Звісно – завітати до бібліотеки.

         Саме так,цікаво та з користю провели час учні 2-Б класу НВО № 28. Веселою, гамірною юрбою, школярі завітали до книгозбірні аби поринути у чарівне королівство друкованого слова. А скільки ж тут усього неймовірного : повчальні книги з цікавим сюжетом, яскраві журнали з малюнками та загадками, дитяча ігрова кімната. Дитячі очі сяяли від захвату – це ж так чудово самостійно обрати цікаву книгу, полистати журнал, повідгадувати загадки з бібліотекарем, побачити улюбленого героя спочатку на сторінках друкованого видання, а потім спостерігати за його пригодами на телеекрані.

Цей день приніс море позитивних емоцій та цілий океан радості. Крім того, кожен захотів поділитися гарним настроєм з рідними й обрав цікаву книжечку, котру прочитає ввечері з мамою або татом.


Завідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар