субота, 8 травня 2021 р.

 


«3-Д листівка привітання для мами»

Майстер-клас

         Мама, мамуся, рідне сонечко, найдорожча і найдобріша людина для кожної дитини. Саме вона любить та дбає про нас. А яка ж вона гарна – як весна. Недаремно саме на весні, у травні, відзначають День матері.

         На честь цього світлого свята бібліотека-філія № 8 організувала черговий майстер-клас для учасників клубу «Весела майстерня». Юні таланти завітали до книгозбірні аби порадувати своїх рідних мамусь приємним сюрпризом. А найкращий сюрприз – це подарунок зроблений своїми руками. Таким подарунком стала 3-Д листівка.



  Під радісний гамір дітвори та веселі пісеньки про маму розпочався творчий процес: звичайний кольоровий папір перетворювався на милі квіточки, котрі ваблять око з-під листочків. Оскільки дитяча фантазія не знала меж, то і кожна листівка отримала свою якусь чарівну особливість : то квіти стали різнокольорові, то листочки засяяли блискітками, то у тексті привітання з’явився цікавий орнамент. Але було одне, що об’єднувало всі ці листівки – любов до мамусі. А все, що зроблено з любов’ю, виглядає напрочуд неймовірно й огортає душевним теплом.




Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда





Немає коментарів:

Дописати коментар