середа, 12 травня 2021 р.

          

Бібліо-інформ


Точну кількість професій, що існує у цілому світі, не може назвати ніхто. Адже деякі з них з’являються внаслідок реалій сучасного життя, інші ж навпаки – відходять в небуття через відсутність попиту й можливості виконувати певні дії. Деякі види робіт дуже затребувані, інші ж трапляються зрідка. Проте кожна з них – потрібна, потрібна в якісь окремій сфері або ж людству взагалі.

Що особливого є світі професій? Чим вони можуть привабити? Як дізнатися, до яких типів професій є нахили з раннього дитинства? Відповідь на ці запитання шукали учні 2-Г та 4-Б класів НВО № 28 на бібліо-інформ заході. Спеціально для юних користувачів книгозбірні, працівники філії №8 підготували цікаву та актуальну інформацію щодо різноманіття професій.
 
    Школярі з цікавістю слухали про особливості поділу діяльності за різними типами, які професії є найрозповсюдженішими у світі, а котрі можна назвати дуже рідкісними. У веселій ігровій формі діти демонстрували власну обізнаність з цієї теми та розповідали про професії своїх батьків. 

Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда






 

Немає коментарів:

Дописати коментар