четвер, 4 квітня 2024 р.

«Спорт і читання - вдале поєднання»

Історія успіху читача

Всебічно розвинена людина - це особа, яка з однаковим завзяттям піклується про інтелектуальний і фізичний розвиток. Як це може втілюватися практично в житті? Дуже просто - задля пропагування Олімпійських ігор в Україні та в період наближення IV зимових Юнацьких Олімпійських ігор у 2024 році «Відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області» провело обласну вікторину «100 років Білим  Олімпіадам».

Чимало бажаючих продемонстрували свої знання у цій сфері. Не залишилася осторонь і бібліотека-філія № 8 ім. І.Іова. Постійний читач та юний спортсмен Ілля Кривенко став Лауреатом Обласної вікторини знавців олімпійського руху. В нагороду за свої старання, 3 квітня, підліток отримав диплом та цінні подарунки з рук відомої краянки, Ольга Полюк, майстра спорту України міжнародного класу, учасниці Олімпійських ігор.

Серед почесних гостей на церемонії вручення був Олександр  Маковей - сержант Збройних сил України, військовий розвідник, учасник російсько-української війни, що відзначився під час російського вторгнення в Україну в 2022 році, повний кавалер ордена «За мужність», переможець міжнародних змагань у пара-олімпійському стилі «Ігри нескорених 2023».

Бібліотека-філія №8 ім. І. Іова вітає свого відданого читача  з заслуженою нагородою й бажає йому подальших успіхів! Крім того, памятайте «Спорт і читання - вдале поєднання». Тому приділяйте увагу книгам та фізичному розвитку.


Завідуюча бібліотекою-філію №  Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар