суботу, 23 березня 2024 р.

«У пошуках пригод»

Літературні перегони

         Уже зовсім скоро відбудеться важлива подія у житті юних користувачів бібліотеки – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. На честь цієї події, 21 березня, бібліотека-філія №8 ім І. Іова провела літературні перегони «У пошуках пригод» для учнів 4-Д класу Ліцею № 13 ХМР.

         Хлопчики та дівчатка, у супроводі своїх учителів, завітали до улюбленої книгозбірні, щоб весело і з користю провести час та продемонструвати свою літературну обізнаність. У цікавій, ігровій формі школярі демонстрували свої знання та таланти. Для дітей було проведено ряд конкурсів: відгадати казку за трьома словами, за словеснім описом назвати казкового персонажа, вказати літературний твір за картинкою, згадати числа з казки. Крім того, учні мали можливість продемонструвати свої акторські таланти, коли демонстрували улюблених героїв перед своїми однокласниками. Цікавим досвідом став перегляд мультфільмів, заснованих на знайомих з раннього дитинства народних казках.

         Ось так: весело й пізнавально проходить день книголюбів з улюбленою бібліотекою. Адже читати – це завжди модно, цікаво й актуально!




Завдуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар