середа, 10 лютого 2021 р.

«Інтернет – небезпечний друг»

Урок медіа грамотності

Щорічно, кожного другого вівторка лютого, у світі відзначається День Безпечного Інтернету. Головне завдання цього дня – сформувати правильну культуру поведінки впевненого інтернет-мандрівника, котрий дбає про власну безпеку й дотримується етикету віртуального простору.

Бібліотека-філія №8 долучилася до світової традиції й виконала свою просвітницьку місію у співпраці з вихованцями 6-Б класу НВО №28. За допомогою працівника книгозбірні учні вирушили у подорож віртуальним світом, аби дізнатися правила безпеки. Адже інтернет – це небезпечний друг, з яким треба бути дуже обачним. У діалозі бібліотекар-школярі молодше покоління детально розглянуло всі «+» та «–» соцмереж, поглибило свої знання щодо вірного формату підбору онлайн-ігор, повторило прописні істини ввічливого спілкування у всесвітній мережі, навчилося правильно обирати світлини для публікацій та як не втрапити в халепу через власну необачність.

Загалом слід зазначити, Інтернет дуже корисна річ, але з ним потрібно вміти вірно поводитися, аби він приносив лише користь та безліч приємних моментів. Тільки від нас залежить, ким він стане – надійним другом-помічником чи найзлішим ворогом, котрий знищить наш душевний спокій.

Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда


 

Немає коментарів:

Дописати коментар