четвер, 24 вересня 2020 р.

                                               «Пізнай рідне місто»

       бібліотечний non-stop

Наближається день нашого рідного міста, а разом із ним й багато цікавих подій, приурочених до цього свята.

У бібліотеці-філії №8 на протязі тижня проходив бібліотечний non-stop «Пізнай рідне місто». Це був ряд міні заходів спрямованих на ознайомлення користувачів з історією та сучасністю, літературою, природою та різними цікавинками сучасного Проскурова. Враховуючи обмежувальні міри пов’язані з карантином, робота носила індивідуальний характер та частково виконувалася у віртуальному просторі.

 До уваги читачів діє виставка-знайомство «Диво-перлина – мій Хмельницький», де користувачі мали змогу ознайомитися з історією малої Батьківщини, поглянути очима дослідників на відомі й маловідомі факти розвитку Проскурова. Для любителів поезії та цікавої літератури була представлена виставка-панорама «Дари відомих краян», де всі охочі змогли поринути у яскравий світ фантазії письменників Хмельниччини.

    Любителі помандрувати вуличками рідного міста дізналися про новий мобільний додаток https://izi.travel/. За його допомогою можна прогулятися містом у будь-який зручний час й самостійно складати власний маршрут, слухаючи про цікаві факти з історії різних об’єктів та будівель.                 

А от

    А от шанувальники віртуальних екскурсій в захваті від «Небесного Проскурова». Так пізнавально й захоплююче побачити рідний Хмельницький з висоти пташиного польоту. Завдяки сучасним технологіям: 3-D окулярам та смартфону, можна здійснити захоплюючу подорож зручно сидячи на стільчику в улюбленій книгозбірні. Море емоцій та позитивних вражень гарантовано.

Бібліотечний non-stop допоміг своїм користувачам побачити рідне місто по новому – уже знайомі повсякденні речі відкрили нові, досі не відомі сторони та особливості, що притаманні лише сучасному модерному місту, яким на сьогодні є Хмельницький.

Завідуюча бібліотекою-філією №8    Людмила Дуда

        















 

Немає коментарів:

Дописати коментар