суботу, 5 вересня 2020 р.

«Розумний кіт»

 Майстер-клас

         Надворі золота осінь, сонечко радісно світить промінчиками й розпочався навчальний рік. Дітвора з свіжими силами поринула у світ знань – скільки ж усього нового й . А які гарні підручники й зошити. Проте, як не забути на котрій сторінці зупинилися? Адже скільки багато інформації не можливо запам’ятати . Потрібна закладка. Звичайну закладку можна й у магазині купити – набагато цікавіше виготовити її самостійно. Немає ідей ? Тому мерщій у бібліотеку.


        
 5 вересня у бібліотеці-філії №8 відбулося чергове засідання клубу «Весела майстерня». Юні користувачі завітали до книгозбірні, щоб зустрітися з друзями й виготовити таку потрібну річ як закладка. Мила закладка у формі веселого котика і  потрібну покаже й настрій підніме. У дружній гамірній атмосфері дітвора почала творити – обрала, якого кольору буде котик й вирізала за зразком. Ну а далі дитяча фантазія проявила себе у повній силі: у пухнастика з’являлися і бусинки-оченята, і блискітки-кігтики , і вуса-ниточки, і ряд інших дизайнерських прикрас.


        
 Загалом можна сказати – все що робиться з любов’ю і з натхненням, це уже прекрасно. Ну а щоб було не тільки прекрасно, а й корисно проведений час – потрібно з друзями завітати у бібліотеку.







              




Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда









 

Немає коментарів:

Дописати коментар