пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

                                         Бібліомікс

Є на світі професій багато й кожна з них потрібна. А що ж ми знаємо про загальновідомі професії? Давайте розглянемо таку відому професію як бібліотекар. Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад п'ятнадцять років і є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек.

Бібліотека-філія № 8 звісно ж не змогла залишитися осторонь й долучилася до святкувань, а саме запропонувала своїм читачам бібліомікс «Бібліотека збирає друзів»: поціновувачі літератури змогли обрати найновіші друковані видання, котрі були представлені на діючій виставці «Вернісаж книжкових новинок». Оскільки її підготували за віковими категоріями та відгуками користувачів, кожен читач міг знайти тут щось особливе для себе. 

Ну а приємним доповненням стала шоу-вікторина для відвідувачів, де потрібно було не тільки дати відповідь на питання вікторини, але й знайти її у книжках, користуючись допомогою бібліотекаря.Ну і яке ж святкування без бібліотечної святкової селфі-зони? Кожен бажаючий мав змогу сфотографуватися на тлі книжкової інсталяції у вигляді бібліотеки, сам або із улюбленим бібліотекарем.

«Родзинкою» свята став простір творчості читачів – плакат побажань «Bibliofreand» – відвідувачі могли виразити власні емоції і бачення майбутнього бібліотеці на листках блокнота у вигляді серця і чіпляти їх на плакаті.


Проведена акція своєю яскравістю, креативністю і наповненням привернула до себе увагу читачів і колег. Святкова зустріч з бібліотекою подарувала багато приємних хвилин і дала упевненість, що жителі мікрорайону Озерна люблять книгу, постійно цікавляться літературними новинками і з задоволенням користуються послугами бібліотеки.

Завідуюча бібліотекою-філією №8    Людмила Дуда






 

Немає коментарів:

Дописати коментар