пʼятницю, 29 березня 2019 р.


«Я це люблю»
Пізнавальна година
         Весняні канікули тривають, надворі не дуже приємна погода, але це не привід засмучуватися. Яскравим прикладом цього є відвідувачі бібліотеки-філії № 8.
28 березня юні таланти прийшли до книгозбірні, щоб весело і з користю провести час. До уваги дітей були представлені цікаві завдання по популярних казках «Фарбований лис» І. Франка, «Колобок», «Зайчикова кашка», «Про бідного парубка і царівну», «Попелюшка» В. Грімма, «Малий і Карлсон, що живе на даху» А. Лінгред та ін. спрямовані на перевірку їх літературної обізнаності. У потішній, ігровій формі школярі здогадувалися про яких казкових героїв йде мова, ділилися враженням про улюблені книги. Для частини відвідувачів ці конкурси стали хвилинами тріумфу, а для інших гарною можливістю дізнатися, щось нове й потрібне для себе.
Окрім літературних вікторин, учні проявляли свої дизайнерські здібності, створюючи милі квіти «дзвіночки». Політ фантазії не обмежувався лише кольоровим папером – ходовими стали різні блискітки, камінчики та інші елементи.





Завідуюча бібліотекою-філією №8    Л.Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар