середу, 20 березня 2019 р.

 «Життя на продаж»
Соціальне попередження
         Ми живемо у досить складний економічний час. Рівень заробітної плати громадян далеко не завжди може задовольнити всі, а в певних випадках й найнеобхідніші потреби, саме тому велика кількість людей змушена шукати кращої долі деінде закордоном. Проте чи завжди там так добре?
         Для з’ясування всіх аспектів даної ситуації у бібліотеці-філії №8 відбулося соціальне попередження «Життя на продаж». Для гостей книгозбірні, учнів 7-В класу НВО №28, були підготовлені інформація та відеоматеріали, що віддзеркалюють реальний стан речей. Школярі змогли дізнатися статистичні дані щодо кількості людей, котрі потрапили у тенета сучасної «рабської» кабали, послухати сповідь людини, що перебувала у такому стані та ознайомитися з основними правилами безпечного працевлаштування за кордоном.
         «Ця тема дуже актуальна для них, адже в частини юного покоління хтось з рідних знаходиться в інших державах на роботі, а дехто й сам планує поїхати в світ за кращою долею. І тепер, коли всі загрози позначені, буде легше вберегтися від трагічної долі втрачених ілюзій та зламаного життя в пошуках щасливого майбутнього» – зробила висновок вчитель Яна Рибчинська.
Завідуюча бібліотекою-філією №8        Л. Дуда


Немає коментарів:

Дописати коментар