середу, 27 лютого 2019 р.


«Книгоманія – 2019»

Сьогодні, 27 лютого, у бібліотеці-філії № 8 відбувся І етап міського Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019». У ньому взяли участь школярі 7-х класів різних шкіл. Кожен з них фанат літератури, що з задоволенням читає, дізнається щось нове з книг. Але в водночас захоплення друкованим словом не заважає, а навпаки допомагає краще пізнати себе та реалізуватися в інших сферах.
Виконуючи цікаві завдання конкурсу, діти розповідали про улюблені книги та свої таланти. Оцінювали здібності та визначали кращого експерти: відома подільська чарівниця слова та член Національної спілки письменників України Ніна Миколаївна Шмурикова-Гаврилюк, директор дитячої музичної школи № 3 Лілія Антонівна Головишина та завідуюча бібліотекою-філією № 8 Людмила Степанівна Дуда.
         Усі учні показали себе з кращої сторони – вони багато читають і можуть відповісти на більшість, запитань пов’язаних з літературними творами. Дехто з представників шкіл навіть планує в майбутньому ступити на шлях письменницької діяльності й прославити рідний край.
         В запеклій боротьбі переможцем змагання стала учениця 7 класу навчально-виховного комплексу № 5 Онофрійчук Юлія. Окрім відмінного знання курсу шкільної програми з літератури, дівчина продемонструвала свої поетичні здібності. Вона презентувала улюблену книгу у віршованій формі.
               Талановита поетеса Ніна Миколаївна Шмурікова з нагоди закінчення І туру конкурсу подарувала книгозбірні 3 книги.


 Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л.Дуда






Немає коментарів:

Дописати коментар