пʼятницю, 17 листопада 2023 р.

«За честь, за волю, за українську долю»

Історичний спогад

    Історія нашої рідної України – приклад сили, мужності, звитяги і прагнення щасливого майбутнього для прийдешніх поколінь. Багато людей віддавали найдорожче що у них було, життя, аби інші мали можливість жити далі у кращому суспільстві. Одним з таких яскравих епізодів сучасної історії є Революції : Гідності та Помаранчевої, за європейські ідеали.
    На честь Дня Гідності та Свободи, 17 листопада бібліотека-філія №8 ім. І. Іова у співпраці з школою мистецтв «Озерна» організувала історичний спогад «За честь, за волю, за українську долю» для учнів 9-Є класу Ліцею № 13 ХМР. Школярі завітали до книгозбірні, щоб краще познайомитися з хронологією подій боротьби за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Щем та туга переповняли очі хлопців й дівчат, коли вони чули про хоробрість звичайних українців: людей, частина з яких були майже їх ровесниками; людей, котрі всім серцем любили Україну; людей, чию щиру жертву не маємо права забути. Адже вони – творці нашої історії.

Гарним доповненням до заходу стали музичні номери у виконанні учнів школи мистецтв «Озерна» та книжкова викладка, що детально описує всі події тих недалеких часів. 


Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда
 

Немає коментарів:

Дописати коментар