пʼятниця, 1 вересня 2023 р.



«Можливості 3-D»

Година цікавинок

         Ось і настав останній день літа, канікули добігли до кінці, але це не привід засмучуватися. 31 серпня у бібліотеці-філії №8 ім. І. Іова відбулася чергова зустріч малюків у рамках реалізації проекту «Вільна мама». Цей день був сповнений яскравих вражень, адже пройшов він під гаслом «Можливості 3-D».

         У четвер хлопчики та дівчатка окрім улюблених ігор мали змогу поринути у світ 3-D технологій. Спочатку малюки відкрили для себе книги з доповненою реальністю. Відкриваєш її – все як завжди: яскраві малюнки, віршики. Але, якщо дістати свій гаджет та навести на картинку – наче з допомогою магії, все оживає. Герої починають рухатися, а текст лунає. Скільки ж захвату це викликало у малят – можна і самим прочитати і прослухати цей же текст; можна роздивитися всі барви морських жителів, а можна поспостерігати, як вони жваво мандрують морським дном. На цьому сюрпризи не закінчилися. До уваги юних мрійників була представлена 3-D ручка. Кожен з них міг відчути себе геніальним конструктором, створюючи власні винаходи: від чудес техніки до фантастичних тварин. Ще однією цікавою особливістю було те, що це був не звичайний – плоский малюнок, а об`ємна, 3-вимірна модель.

         Хоч це був і останній день канікул, проте яскраві враження та цікаві пригоди надихнули малят на початок навчального процесу та заохотили частіше відвідувати улюблену книгозбірню.



                                                 Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар