четвер, 1 червня 2023 р.

«Нумо дружно грати й книжечки читати»

Бібліо-розваги

Ось уже квапитися осяяне літечко швиденько впіймати всіх у свої щирі обійми: закружляти, суничками та черешнями нагодувати, з друзями на річку відправити засмагати. Яке ж воно чудове і захопливе – особливо для дітвори. Не дивно, що перший день цієї прекрасної пори року такий особливий для малюків. Адже саме 1 червня – Міжнародний день захисту дітей, день дитинства. Приєднуючись до прекрасної традиції, бібліотека-філія №8 ім. І. Іова організувала бібліо-розваги «Нумо дружно грати й книжечки читати» для учнів літнього табору НВО № 28.

         Який же це був насичений день! Дітвора мала змогу насолодитися яскравими враженнями на повну! Різноманітні конкурси, руханки, музичний супровід, море спілкування та веселощів. Скільки ж захвату було в оченятах учнів, коли вони відгадували загадки, впізнавали знайомі предмети, наввипередки бігали у пошуках скарбів, вправно повторювали рухи під музику та гортали барвисті книжечки. Чудову атмосферу дитячого свята допомогли створити вихованці та викладачі школи мистецтв «Озерна», громадська організація «Жіночий Хаб» та студенти ІІІ курсу Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.


  Це був незабутній день і для дітей і для дорослих. Адже діти просто насолоджувалися розвагами, а дорослі – хоча б на мить повернулися у своє дитинство

Завідуюча бібліоткою-філією №8  Людмила Дуда


 

Немає коментарів:

Дописати коментар