середа, 24 травня 2023 р.

 

«Світлофор та його друзі»

Колаж порад

         Ось уже зовсім скоро настане найочікуваніша  дитяча пора року – омріяне спекотне літо, а саме головне канікули. Час, коли можна досхочу гратися, розважатися, зустрічатися з друзями, кататися на велосипеді.  Проте, чи добре знає малеча правила безпечної поведінки? З метою вирішення цього питання, 24 травня бібліотека-філія № 8 ім. І. Іова провела колаж порад «Світлофор та його друзі».

         На зустріч до учнів 3-Б та 3-А НВО № 28 завітали представники Управління патрульної поліції: інспектор із зв’язку з громадськістю капітан Стрембіцька Ганна; старший лейтенант Слабунов Дмитро; заступник командира 2-ї роти старший лейтенант Гуралечко Юрій; та старший лейтенант Батовський Андрій. До уваги хлопчиків та дівчаток була цікава й змістовна лекція, котра проходила у двох локаціях : по перше, це була усна презентація правил дорожнього руху у виконанні Стрембіцької Ганни. Тут школярі мали змогу більше дізнатися про правильну їзду на велосипеді, небезпеки на дорозі. По-друге, це локація з поліцейською амуніцією. Слабунов Дмитро, Гуралечко Юрій та Батовський Андрій презентували свою професію й допомогли учням відчути себе справжніми поліцейськими.

         Ця зустріч подарувала малятам цілу палітру яскравих вражень – тепер вони точно готові до літнього відпочинку й знають, як вберегтися від небезпеки. 




Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар