четвер, 15 червня 2023 р.

День добрих справ

         Ось уже літечко дарує нам своє тепло, діти відпочивають від уроків і у батьків часто виникає питання як організувати корисне дозвілля для малят. Особливо гостро це питання постає для дорослих, котрі змушені були залишити рідні домівки. Дбаючи про нових мешканців нашого міста, протягом 2023 року у бібліотеках Хмельницької міської територіальної громади працює проєкт «Вільна мама», який втілюється спільно з Громадською організацією «ЖІНОЧИЙ ХАБ». Однією з локацій якого є бібліотека-філія №8 ім. І. Іова.

         15 червня ,у філії №8,  відбулася чергова зустріч – до матусь з дітками завітали громадська організація «Жіночий Хаб», мультидисциплінарна мобільна команда Української фундації громадського здоров`я «Unicef» та студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Неньки зі спокійною душею залишили малюків та пішли у своїх невідкладних справах, а хлопчики та дівчатка радо знайомилися з новими друзями.

У спокійній, невимушеній атмосфері дітки розповіли про своє захоплення, мрії. За допомогою представників фундації громадського здоров’я отримали ціле море позитивних емоцій та подарунки: збірки корисних брошур, кольорові олівці, повітряний пластилін, розвиваючі ігри. Ну і звісно ж, всі подарунки були ретельно вивчені дітками: під керівництвом мобільної команди вони  створювали милі сувеніри з пластиліну для матусь, малювали своє захоплення та демонстрували власні артистичні здібності під час рухливих ігор. 

Подароване тепло людських сердець допомогло діткам та їх матусям відчути себе вдома, там, де вони потрібні і про них дбають.


        


Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар