субота, 27 березня 2021 р.

Сторінками улюблених книг

Літературна вікторина

В рамках Тижня дитячого читання співробітники бібліотеки-філії № 8 Хмельницької міської ЦБС підготували літературну вікторину «Сторінками улюблених книг» і запропонували своїм юним читачам зануритись у такий цікавий і різноманітний світ книжок.

Вікторина проходила у 2 етапи. На першому етапі члени viber-групи «BiblioПростір» мали вибрати із трьох варіантів правильну відповідь на питання. На другому етапі читачі мали за ключовими словами визначити назву твору та його автора. Наприклад, “аварія, посох, кози, дикуни (Даніель Дефо “Робінзон Крузо”).

 активно приймали участь у вікторині й дякували співробітникам бібліотеки за цікаву й розважальну вікторину. За словами учасника viber-групи учня 8 класу, учасника конкурсу дитячого читання «Книгоманія»-2020» Камінського Євгена:- «Такі вікторини мають не тільки розважальний, але й пізнавальний характер й формують любов до літератури. Вони розраховані на різний вік й цікаві будуть всім. Дещо дізнаєшся, дещо пригадуєш, але точно не залишаєшся байдужим».



Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда





 

Немає коментарів:

Дописати коментар