пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.


 Герої живуть у віках»
Година мужності

         Жовтень знаменний для України місяць. Адже саме тепер відзначається День захисника України, День українського козацтва і свято Покрови. У рамках святкування проходить ряд заходів загальнодержавного значення.
         Не залишилась осторонь і книгозбірня. У бібліотеці-філії №8 пройшла година мужності «Герої живуть у віках». В цей день в гості завітали учні 4-А та 4-Б класів НВО №28. До уваги дітей була представлена інформація про виникнення козацтва, видатних гетьманів, побут, правила прийому та цікаві факти. Кожен з дітлахів зміг поринути у епоху мужності, сили, відваги та хоробрості. Прямо перед очима промайнули безстрашні воїни та вільні люди, котрі знали, з ким і за що вони боролися.
         Для створення неповторної атмосфери тогочасності ДМШ №3 представила музичні номери: «Україно моя!» (у виконанні Богдана Поліщука, «Ішов кобзар чистим полем» (у виконанні Артема Сапуги), «Тополя» (у виконанні Заріни Завадської), «Український танець» (у виконанні Марії Бойко, «Українська мова» (у виконанні Маргарити Дунець).
Козацтво – це наша історія, наша сучасність та наше майбутнє. Щасливе, безхмарне та радісне майбутнє, яке можливе завдяки дітям, натхненним мужність видатних захисників Батьківщини. Адже герої живуть поряд з нами.
Завідуюча бібліотекою-філією №8    Л. Дуда





Немає коментарів:

Дописати коментар