середу, 29 березня 2017 р.

 «Батьки і діти читають разом»
Сімейно-творче засідання

Формування духовної культури особистості завжди здійснювалося через читання. Книги є не тільки джерелом інформації, але й своєрідними ліками для душі і серця, засобом спілкування із оточуючим світом та в сімейному колі. Ось чому другий день (29.03) Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання в бібліотеці-філії №8 був присвячений проведенню дозвілля батьків та дітей. Сімейно-творче засідання «Батьки і діти читають разом» розпочалось презентацією книжок для батьків по вихованню дітей. В цей час діти мали змогу вибрати та переглянути книжечки з виставки «Подорож в країну ввічливості», «Школа доброти», «Шкатулка казок» В. Нестайка «Дивовижні пригоди в лісовій школі» – це кращі дитячі книги, які є зразком високого художнього слова. Ці книжки пізніше вголос читали дітям батьки. Для юних читачів бібліотекар підготувала саморобки, на занятті діти зробили «Весняну гілочку», матеріали театральної вистави «Лисичка-кума».
В кінці зустрічі батькам були роздані буклети «Чуму корисно читати», а юні читачі як сувенір отримали закладки з прислів’ями та приказками про книгу.
«Я рада була сьогодні відвідати бібліотеку з дітьми. Мені сподобалось те, що це був комплексний захід, де було цікаво і нам, і дітям різного віку, а також ми батьки отримали корисні поради від фахівців з культури читання дітей», – сказала мама п’яти дітей Тетяна Антонюк.




Завідуюча бібліотекою-філією № 8  Л. Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар