пʼятницю, 17 лютого 2017 р.


 «Бібліо-гурманія»
Книжково-читацька компанія
З метою заохочення учнів до читання, пропаганди книжкового фонду бібліотеки-філії з розділу «всесвітня література», розвитку естетичних потреб особистості, виховання підростаючого покоління засобами книги, у бібліотеки-філії №8 з 14 по 18 лютого пройшла Книжково-читацька компанія «Бібліо-гурманія».
Під час Книжково-читацької компанії в бібліотеці відбулись цікаві різноманітні заходи та відео-презентації: книжковий вернісаж «Дивосвіт скарбів книжкових» де відвідувачі протягом тижня мали можливість познайомитись із найцікавішими творами письменників світової літератури для дітей середнього шкільного віку.
15 лютого до бібліотеки завітали учні 5-х класів НВО №28 Якбом та Вільгеймом Грімм.  
16 лютого учні 7-х класів НВО №28 поринули у дивовижний світ мандрів та пригодницьких творів письменника відомого усьому світу Джека Лондона.
17 лютого для учнів 6-х класів було презентовано творчість відомого французького письменника Жуль Верна
«Книжково-читацькі компанії проходять. Та вони сприяють популяризації читання серед дітей, пропаганді надбань світової літератури, створенню позитивного іміджу бібліотеки; допомагають створити неповторну атмосферу в школі, коли учні із захопленням та задоволенням долучаються до участі в таких зустрічах», – прокоментувала вчитель всесвітньої літератури Світлана Курій.

                                                      
                                                     Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л.Дуда            





Немає коментарів:

Дописати коментар