пʼятниця, 27 січня 2023 р.

«Кібербезпека простими словами»

Експрес-бесіда

         Ми живемо в час цифрових технологій, нових можливостей та небезпек, котрі чатують на недосвідченого користувача. Як же уникнути неприємностей та отримувати лише користь від використання гаджетів та електронних сервісів? Керуючись цією метою, бібліотека-філія №8 ім. І.Іова організувала експрес-бесіду «Кібербезпека простими словами» для користувачів Хабу цифрової освіти.

         26 січня представники працюючої та пенсійної вікової групи завітали до книгозбірні, аби більше дізнатися, які саме небезпеки можуть на них чатувати у віртуальному просторі, при використанні мобільних телефонів та банкоматів. Використовуючи формат діалогу «бібліотекар – користувачі », усі бажаючі мали змогу краще познайомитися з різними видами шахрайства, навести приклади з власного досвіду та детально розглянути способи збереження власних коштів та психологічного комфорту.

         «Цей захід допоміг мені прояснити незрозумілі питання. Тепер я буду більш уважно ставитися до функцій свого телефону, підозрілих смс-повідомлень та дивних дзвінків з невідомих номерів телефонів» – зазначила Лілія Дирмейко. 



Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар