четвер, 19 травня 2022 р.

«Європа на твоїй долоні»

Інтернет-круїз

         Щорічно, починаючи з 2003 року , у третю суботу травня наша країна святкує День Європи. День впровадження гуманістичних ідей та сталого розвитку високодуховного суспільства.

         У рамках загальнодержавних заходів, 19 травня бібліотека-філія №8, у співпраці з НВО №28,  провела інтернет-круїз «Європа на твоїй долоні». За допомогою онлайн-платформи Google meet у
чні 10-Б класу здійснили віртуальну мандрівку країнами, що входять до ЄС. До уваги школярів були представлені основні етапи створення та становлення міжнародної організації. Аналізуючи передумови виникнення союзу, юне покоління прослідкувало шляхи взаємодії держав, а також вивчило цікаві особливості кожної з них.

         Кожна країна – самобутня й унікальна, в цьому змогли переконатися школярі слухаючи не лише сухі факти з історії держав, а й знайомлячись з їх особливостями. Завдяки цікавим «родзинкам» уже знайомі землі відкрили себе з нових сторін.

         Загальнолюдські цінності, духовний розвиток, європейське майбутнє – те, до чого прагне наша країна. Україна – європейська держава!



               Завідуюча  бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда
 

Немає коментарів:

Дописати коментар