пʼятниця, 15 квітня 2022 р.


«Стежками рідного краю»

Екологічна акція

         Любов до свого краю – це те, що дарує сили кожній людині навіть у найскрутніші часи. Адже рідна земля зцілює душу й заспокоює серце. Задля вшанування краси Батьківщини, а також з метою збереження флори та фауни у вайбер-групі «Весела майстерня» (бібліотека-філія №8) пройшла екологічна акція «Стежками рідного краю».

         Дітки, а також їх батьки мали змогу більше дізнатися про різних представників рослинного й тваринного світу та продемонструвати власні знання у збереженні цілісності екосистеми краю. Так у першому завданні учасники вайбер-спільноти продемонстрували високий рівень обізнаності українських приказок та прислів’їв даної тематики. Друге завдання допомогло згадати давно знайомих живих істот, якими багата Хмельниччина. Ну а третє завдання розкрило всю багатогранність нашого «живого світу » – користувачі вгадували рослину або тварину за певною рисою.

         Активний діалог, цікаві завдання та бажання зберегти яскраві барви рідного краю створили неповторну атмосферу. Атмосферу добра, надії та взаємопідтримки. Бережімо природу та один одного – все буде добре!

                                                                                            


                                                             Завідуюча бібліотекою-філією №8 ім.І.Іова Людмила Дуда




 

Немає коментарів:

Дописати коментар