пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

 



«Україна це моя

 Батьківщина»

Літературно-мистецький кінозал


         «У єдності сила – моя країна: Україна!» – саме під таким гаслом пройшов літературно-мистецький кінозал у бібліотеці-філії №8 ім. І. Іова. Дітки молодшого та середнього шкільного віку з батьками завітали до книгозбірні, щоб поринути в красу традицій Батьківщини й стати на крок ближче до щасливого майбутнього. Дуже символічним у цій зустрічі стало те, що згуртоване коло добрих друзів стало ширше завдяки новим учасникам – представникам інших областей нашої рідної землі, котрі прибули до міста рятуючись від жаху сьогодення.

         Спокійна атмосфера, насичена програма, доброзичлива компанія – найкраща терапія від тривоги. Як же тут не показати себе? Звісно ж усі присутні з великим задоволенням включилися в роботу : демонстрували відмінні знання державних та народних символів; виконували гімн; дізнавалися щось нове про уже давно відомі атрибути нашої Батьківщини; розповідали цікаві історії з власного життя, пов’язані з даною тематикою. 

Крім того знання літератури рідного краю було на дуже високому  рівні: відомих казкових героїв однаково легко впізнали як на сторінках книг, так і на екрані телевізора. Очі малюків і їх мамусь сяяли від радості, коли чорно-білі картинки перетворювалися на барвисті ілюстрації символів нашого народу.

        «Завдяки таким заходам ми почуваємо себе вдома, - зазначила мама діток, що змушені були полишити рідні домівки й продовжити своє звичне життя на новому місці.  – Адже саме підтримка оточуючих допомагає нам бути сильнішими й вірити , що все буде добре».




                                     Завідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар