четвер, 21 січня 2021 р.

Слідами Джека Лондона

Літературний портрет

 

«Належна функція людини - жити, а не існувати.

Я не буду витрачати свої дні, намагаючись продовжити їх. Я використаю свій час «.
- Джек Лондон

Будучи одним з найбільш видатних американських літераторів, він більшу частину життя присвятив письменницькому ремеслу, створивши чимало справжніх шедеврів і подарувавши їх як сучасникам, так і прийдешнім поколінням. Його життя було недовгим, але цікавим. У світі чимало письменників, чий талант можна порівняти із талантом Лондона, але саме він зміг стати першим у світі письменником, який зміг заробити власний мільйон завдяки своїй літературній діяльності.

Літературний огляд «Слідами Джека Лондона» на честь чергової річниці з дня народження видатного письменника, для учасників вайбер-групи «BiblioПростір» відбувся в бібліотеці-філії № 8.

Увазі глядачів була представлена презентація «Топ-10 цікавих фактів про Джека Лондона» та віртуальна книжкова виставка із найкращими добірками його творів, з якими читачі можуть ознайомитись в нашій філії. Крім цього, працівники бібліотеки-філії № 8 провели літературну вікторину «Чи знаєш ти Джека Лондона?» на знання життя та творчості знаменитого письменника.

Учасники були в захваті й приймали активну участь у вікторині, багато хто зацікавився літературним надбанням видатного прозаїка і забажав прочитати його книги.


Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда



 

Немає коментарів:

Дописати коментар