середа, 6 січня 2021 р.

«Калейдоскоп зимових свят»

Виставка-інсталяція

         Розпочався новий рік, а разом із ним й ціла плеяда зимових свят. Проте погода за вікном зовсім не додає настрою. Що ж робити у такій ситуації? Звісно ж завітати до книгозбірні.

         Бібліотека-філія №8 ретельно підготувалася для створення чарівної атмосфери свята. Приміщення храму друкованого слова прикрашено сніжинками, ялинками, балеринками та рядом інших милих атрибутів. Але магічними «родзинками» стали новорічна фотозона та спеціальні виставки «Калейдоскоп зимових свят» і «Зимова містерія».

Відвідувачі книгозбірні можуть знайти для себе цікаву літературу, котра відображає всю різноманітність народних традицій українського народу на будь-який смак і для будь-якого віку. Так наймолодші читачі з задоволенням дізнавалися про зиму на сторінках казок «Засріблилась зимонька» Л. Савчук, «Сніговий хлопчик» М. Бережнюк, «Різдвяний песик» О. Гаврош, «Країна Ніландія» О. Мацьків, «Святий вечір» та ряду інших. Представники середнього шкільного віку зацікавлено вивчали колядки й щедрівки за допомогою видань «Колядки та щедрівки», «Коляд, коляд, коляда», «Бог предвічний народився». Ну а для справжніх любителів народознавства представлені « Щедрий вечір, Добрий вечір…», «Містерія Різдва», «Веселих свят!» братів Капронових та інші.

Ну і як же обійтися без святкових світлин? Спеціально для користувачів створено чудову фотозону, де всі бажаючі могли зробити яскраві фото.





Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар