четвер, 20 лютого 2020 р.


 За інформацією до бібліотеки
Україна – сучасна держава, котра намагається вивести рівень обізнаності громадян на якісно новий рівень. Задля цього стартував проект «Дія. Цифрова освіта». Він спрямований зробити кожного громадянина нашої держави впевненим користувачем сучасних комунікаційних технологій. Бібліотеки, як посередники у навчальному процесі активно знайомлять своїх користувачів з даним нововведенням. Так бібліотека-філія №8 допомагає своїм читачам поринути у цифровий світ. На базі інформаційного центру, котрий функціонує у книгозбірні проводяться індивідуальні та міні групові заняття для жителів мікрорайону Озерна. Протягом лютого уже було ряд звернень від людей з різних питань. Для прикладу, Любов Розгонюк, представник пенсійної категорії громадян, звернулася з проханням навчити її користуватися програмою Viber. Діти подарували їй сучасний телефон, а за допомогою цієї програми вона має змогу значно економити на дзвінках. Працівник книгозбірні показала їй освітній серіал та допомогла з установкою програми.
Дві сестри Катерина й Валентина Полюги, котрі навчаються у старших класах скористалися послугами інформаційного центру. Вони люблять цікаво і з користю проводити вільний час, тому важливо бути у курсі заходів, що відбуваються у місті. Працівник бібліотеки розповіла й допомогла встановити мобільний додаток «My city». За його допомогою дівчата зможуть обрати щось цікаве для себе та вирішити «складне» завдання – куди піти у вільний час. Крім того, у час коли всі завжди з мобільними телефонами, потрібна інформація завжди буде під руками.
В’ячеслав Козубець, голова правління ОСББ «Ж.Б.К. – 109» звернувся до інформаційного центру стосовно декількох питань як отримати електронний квиток пільговим категоріям населення, правила нарахування субсидій. Він, як голова правління ОСББ, дбає про благополуччя соціально незахищених мешканців даного об’єднання.

Завідуюча бібліотекою-філією №8          Людмила Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар