пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

 «Книгоманія 2020»

Книгоманія 2020 – стартувала! По всій Україні проходить перший етап з визначення кращих читачів серед учнів 6, 7 класів.
 13 лютого він відбувся у бібліотеці-філії №8.Школярі, котрі ні дня не можуть прожити не прочитавши щось цікавеньке та не перегортаючи сторінки захопливої книги, завітали до книгозбірні аби продемонструвати свої таланти. Конкурс пройшов у формі морської подорожі, де члени журі були командуванням корабля, а конкурсанти відважними шукачами пригод. Вояж у світі «Книгоманія» додав всім гарного настрою та наснаги. А як цікаво було виконувати різні завдання: презентувати себе та улюблену книгу на острові «Книжковий смарагд», демонструвати свою літературну обізнаність на півострові «Мега інтелект» та бухті «Розумник». Крім того, якщо дитина читає – у неї дуже багата уява та яскраві творчі здібності. У цьому всі змогли переконатися, коли настав час мису «Сам собі режисер». Сміливці створили власні відеоролики про улюблену книгу – немов професійні актори вони переживали увесь спектр емоційних подій, відображених в книзі. Кожний школяр це невичерпний колодязь натхнення, креативу та різноманітних знань.
У запеклій боротьбі «титанів-літературознавців» перемогу отримали –  Вітязь Дарина учениця 7-Г класу НВО № 28 та Німцова Тетяна учениця 7–А класу НВО № 28.

Море радості, дзвінкий сміх,нові друзі, казкова атмосфера та чудові подарунки на згадку – саме так пройшов перший етап загальнодержавного конкурсу.

Завідуюча бібліотекою-філією №8    Людмила Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар