четвер, 1 вересня 2016 р.


 «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України».
Урок знань
Традиційно новий навчальний рік розпочнеться з Першого уроку виховного спрямування. А оскільки у 2016 році в нашій країні відзначається 25-та річниця Незалежності, то і тематика Першого уроку присвячена саме цій даті.
Тож 1 вересня до бібліотеки-філії №8 завітали учні 23 та27 груп Обласного ліцею-інтернату з поглибленого вивчення наук, та учні 9-В та 9-Г класів НВО №28 на урок знань «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України».
Бібліотекар Ктерина Посикалюк розповла присутнім про історію створення та атрибути державотворення незалежної України. Згадали славетних героїв.
Учні переглянули презентацію «Україна: вчора, сьогодні, завжди. 25 років Незалежності» та книжкову виставку-хроніку «Україна – Незалежна держава».
         «Слова якими розпочався урок, з поезії Л.Костенко особливо актуальні сьогодні в рік відзначення 25-ї річниці від від дня проголошення незалежності України та змушують кожного задуматися про нелегкий шлях до суверенності та державотворення» - замітила у всєму виступі класний керівник Світтлана Рябова.
Завідуюча бібліотеки-філії №8  Л.Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар