середу, 21 вересня 2016 р.

 «Слово єднає»
Літературна зустріч

В рамках фестивалю «Слово єднає» 20 вересня у бібліотеці-філії №8 відбулось засідання літературної студії «Творче перо письменників Хмельницького». Відомі подільські письменники: поетеса Ніна Шмурікова (член Національної спілки письменників України), та письменник краєзнавець Валентин Говорун (член конгресу «Літераторів України») презентували свою творчість користувачам бібліотеки, учням 4-Г. та 4-Д класів НВО №28.
Читаючи вірші Ніна Миколаївна мимоволі проводила аналогію зі своїм життям, порівнюючи образи із своїми знайомими та близькими.
Цікавим був виступ Валентина Давидовича. Саме він є автором книг «Фауна Хмельниччини», «Дикі звірі Хмельниччини», «Риби». У популярній формі він розповів про птахів, звірів, плазунів що мешкають у лісах та водоймах хмельниччини. Доступний стиль подачі матеріалу автор поєднує з великою кількістю фотознімків та цікавих фактів з життя тваринного світу.
«Заповнена читальна зала бібліотеки, усмішки на обличчях дітей , це найкраща винагорода для творця (письменника)» - сказала у заключному слові Ніна Шмурікова.



Завідуюча бібліотеко-філією №8       Л.Дуда


Немає коментарів:

Дописати коментар