пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

«Що ти знаєш про свої права та обов’язки»
Віртуальна подорож
"Учитися жити по закону, поважати закон і виконувати його,
людина повинна з малих літ, з сім'ї, дитячого садка, школи".
Рибінський Є.М.
         Якщо говорити мовою символів, то людина – це птах з двома крилами. Одне крило – це наші права, друге – обов’язки. І для того, щоб здійснювати повноцінний політ у соціумі, обидва крила повинні бути розвинені рівномірно...
У рамках місячника правового виховання 22 жовтня для учнів 3-Є класу НВО № 28 проведено віртуальну подорож «Що ти знаєш про свої права та обов’язки». Бібліотекар у своєму виступі звернула увагу на те, що Україна є однією з країн, що ратифікувала Конвенцію про права дитини в 1991році. Саме ця Конвенція визначає, які права мають діти в нашій країні. Крім того вона вказує на обов'язки батьків, які несуть відповідальність за своїх дітей і поважає їхнє право керувати дитиною в межах даної Конвенції.
Захід супроводжувався переглядом слайдів з даної теми. Учитель Тетяна Іванівна замітила що «Заходи з правового виховання для дітей, які проводяться у бібліотеці сприяють виробленню у дітей почуття власної гідності й відповідальності за свої вчинки, поваги до закону та його вимог, підтримують формування у дітей внутрішніх бар’єрів щодо порушення закону і моральних норм ».
Завідуюча бібліотекою-філією №8     Л.Дуда





Немає коментарів:

Дописати коментар