четвер, 1 жовтня 2015 р.




«Бібліотека зустрічає друзів»

День відкритих дверей


Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.
За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації.
30 вересня у бібліотеці-філії №8 з нагоди свята було проведено День відкритих дверей «Бібліотека зустрічає друзів». Відвідувачам бібліотеки працівники проводили міні екскурсії по бібліотеці, інформували про нові послуги, які надає бібліотека, знайомили із новими книгами, які надійшли до книгозбірні.

Послугами Центру сьогодні скористався користувач бібліотеки Юрій Максименко. Він не лише переглянув інформаційні матеріали з е-урядування, а й на сайті Хмельницької міської ради вивчав рішення останніх сесій.  «Дуже добре, що в бібліотеці відкрито «Центр електронного обслуговування громадян. Це дуже зручно» – зазначив пан Юрій. Особливо гарною новиною для нього, як і для багатьох інших відвідувачів стало те, що відтепер до послуг користувачів є WI-FI.

Гостями бібліотеки були і найменші користувачі, які із задоволенням провели час у ігровій кімнаті для дітей «Грайлик-читайлик». Діти розглядали книжечки, складали пазли. Мама Олена Шелестюк замітила «Відвідування бібліотеки де є кімната для дітей одно задоволення».




 
У цей день бібліотекарі почули багато теплих слів і привітань від користувачів з нагоди професійного св’ята, за що ми їм щиро вдячні.

                                                             Завідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар