пʼятниця, 14 квітня 2023 р.

«Природоохоронні зони 

Хмельниччини»

Еко-вернісаж

         Ще з дитинства закладається у серце кожного любов до рідного краю – місцевості, де ти прийшов у цей світ, вперше побачив красу природи.  Це світле почуття проносять крізь роки та дбають про збереження краси для наступних поколінь. Проте наскільки добре ми знаємо про природу рідного краю?

  У рамках Всеукраїнського Дня довколишнього середовища, 14 квітня бібліотека-філія №8 ім. І. Іова провела еко-вернісаж «Природоохоронні зони Хмельниччини» для учнів 10-А класу НВО № 28. До уваги школярів працівники книгозбірні підготували пізнавальну інформацію щодо національних парків, котрі знаходяться на території Хмельницької області, розкрили багатогранний світ флори та фауни, провели захоплюючу відео-екскурсію незабутньою печерою Атлантида і неймовірною Бакотою. Усі охочі мали змогу більше дізнатися про різноманіття екосистеми краю за допомогою цікавої книжкової викладки.

    Рідна Хмельниччина – цікава та самобутня перлина Поділля. Ми маємо цінувати красу її природи, вивчати й передати наступним поколінням повну палітру самобутніх ландшафтів, з усіма представниками флори і фауни. 


Завідуюча бібліотекою-філією №8  Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар