пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

«Реквієм Небесній Сотні »

Історична година

         Ось уже десята річниця, як наша держава розпочала новий розділ у сучасній історії звитяги та мужності. Не такого далекого 2013 року, Україна підтримала курс євроінтеграції й стала на захист свого майбутнього. Прості люди перетворилися на мужніх лицарів – Небесну сотню.

         На честь ушанування подвигу борців за Батьківщину, 17 лютого у бібліотеці-філії №8 відбулася історична година «Реквієм Небесної Сотні ». Учні 9-Є класу НВО №28 завітали до книгозбірні аби черговий раз на власні очі переглянути хронологію не так давно минулих подій за допомогою книжкової виставки й музичного супроводу у виконанні учениці Хмельницької школи мистецтв «Озерна» Ольги Калапко. Неможливо спокійно дивитися на кадри хронічки – у мирному цивілізованому світі гинули люди просто на центральній площі. Особливо гостро це відчувається зараз – коли щоденно чимала кількість наших захисників віддає своє життя за Україну. Героїчна варта Небесної Сотні поповнюється все новими і новими ангелами.

         Ми маємо пам’ятати цих незламних воїнів та цінувати все, що вони зробили і роблять заради нашої Батьківщини. Адже герої не вмирають – вони продовжують захищати рідну неньку Україну! Наша Небесна Сотня!

 



Завідуюча бібліотекою-філією №8 Людмила Дуда



 

Немає коментарів:

Дописати коментар