четвер, 14 липня 2022 р.

 «Всезнайко»

 Чарівна торбинка

 

«Завдяки казці дитина пізнає світ

не лише розумом, а й серцем».

В. Сухомлинський

Літо - це найбажаніша і найщасливіша пора року для дітей. Це час відпочинку й розваг. А який же відпочинок може бути без гарної книги? Вона є нашим другом, який завжди може порадувати нас цікавими історіями й з яким можна гарно провести час. Але книга є не просто розвага. В ній зашифровані повчання, варіанти виходу з різних ситуацій, в ній захована мудрість, яку накопичувало людство протягом дуже тривалого часу.

Бібліотека-філія № 8 ім. І. Іова Хмельницької міської територіальної громади підготувала для своїх юних читачів розважальну та цікаву чарівну торбинку «Всезнайко», де юні читачі мали змогу перевірити не лише свої знання, але й свою ерудицію. Їхній увазі були представлені різноманітні конкурсні завдання:

ü  розшифрувати анаграми з іменами казкових героїв;

ü  відгадування за описом казкового героя;

ü  за уривком відгадати назву казки;

ü віршовані загадки та багато інших.

Діти були в цілковитому захваті й приймали активну участь. Вони показали себе кмітливими гравцями та справжніми знавцями казкового світу. Неабиякий азарт викликав конкурс “Пантоміма”, де одному з читачів необхідно було показати за допомогою жестів назву казки, а інші дітлахи мали її відгадати. Нелегке завдання! Але й з ним легко впорались юні гості.

На завершення діти розфарбовували підготовані працівниками бібліотеки розмальовки та переглянули мультфільм.

Учасники отримали велике задоволення не лише від казкової вікторини, але й від спілкування з ровесниками, а бібліотекарі побажали всім й надалі залишатись творчими й читаючими.


                                   Завідуюча бібліотекою-філією №8 ім.І.Іова Людмила Дуда


 

Немає коментарів:

Дописати коментар