вівторок, 22 лютого 2022 р.


«Небесна Сотня – вічна варта Свободи»

Історичний хронограф

         В історії рідної держави є чимало трагічних, але в водночас звитяжних подій. Саме такий феномен є в нашій сучасності – Небесна сотня, мужні лицарі України.

         На честь ушанування подвигу борців за світле майбутнє, у бібліотеці-філії №8 відбувся історичний хронограф «Небесна Сотня – вічна варта Свободи». Учні 7-Б класу НВО №28 завітали до книгозбірні аби черговий раз на власні очі переглянути хронологію не так давно минулих подій. Неможливо втриматись від сліз – сліз жалю й гордості дивлячись на фото загиблих. Підлітки не стримували емоцій, слухаючи на що йшли звичайні люди, захищаючи майбутнє рідної країни. Всю атмосферу мужності, приреченості, розпачу й віри в краще допомогли передати музичні твори у виконанні учнів Хмельницької школи мистецтв «Озерна» Сапуги Артема й Коричак Марії та тематична виставка, присвячена загиблим.

         Так, земний шлях героїв сучасності закінчився, обірвався у самому розквіті, проте їх подвиг назавжди залишиться у серцях сучасників. Адже герої не вмирають – вони продовжують захищати рідну неньку Батьківщину! Наша Небесна Сотня.



Завідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда

 

Немає коментарів:

Дописати коментар