вівторок, 23 листопада 2021 р.

«Воїни світла»


21 листопада наша країна відзначає День гідності та свободи присвячений двом знаменним подіям у новітній українській історії: Помаранчевій революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції гідності (акція студентів та громадських активістів 21 листопада 2013 року- 22 лютого 2014).

Працівники бібліотеки-філії №8, на честь знаменних подій, підготували екскурс сторінками сучасної історії «Воїни світла». У відеоматеріалі відображаються найважливіші аспекти, причини та перебіг двох знакових революцій. Всіх бажаючих знайомлять із сучасними героями, які є прикладом для кожного із нас. На їх прикладі маємо навчитися виборювати свої права і національні інтереси заради спільного щасливого майбутнього прийдешніх поколінь свідомої нації.

Для визначення рівня обізнаності у галузі подій сучасної історії серед представників старшої вікової категорії та учнівської молоді було проведено бліц-опитування в онлайн-форматі «Українські революції ХХІ століття». Респонденти демонстрували власні знання у Viber-групі «Бібліо-простір». Аналізуючи результати опитування слід зазначити, що користувачі продемонстрували високий рівень знань та національної самосвідомості.


Немає коментарів:

Дописати коментар